Het Team van Joris Breda

Administratiekantoor Joris Breda ontzorgt jou op het gebied van financiële administratie. Maar wij kijken verder dan alleen maar naar de administratie. Ook voor vragen op het gebied van salarisadministratie, HRM-vraagstukken, complexe fiscale vraagstukken, vermogensplanning, pensioenplanning en nog heel veel meer, kan je bij ons terecht.  Ook advies op het gebied van internetmarketing behoort tot de mogelijkheden. 

Oprichter administratiekantoor Joris Breda

Onno van Ijsseldijk

Als eigenaar van Joris Breda - De Online Boekhouder vind ik het belangrijk dat voor mijn klanten alles goed geregeld is. De administratie moet op orde zijn. Door een sterk geautomatiseerde digitale omgeving is het voor mijn klanten enorm makkelijk gemaakt om documenten aan te leveren. Zo kunnen mijn klanten zich bezig houden met de bedrijfsvoering en de financiële administratie laat je aan ons over.

Onno van Ijsseldijk
Makelaar en hypotheekspecialist

Niel Chauthie

Ik ben Niel Chauthie en ik richt mij op full service financiële en makelaarsdiensten. Je bent van harte welkom als je een woning zoekt, (ver)koopt en/of financieel advies wenst voor nu en/of later. Risico's afdekken en/of vermogen opbouwen is daarbij mogelijk. Heb je vragen over financieringen van beleggingspanden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Aankoopbegeleiding, een bouwtechnische keuring of een taxatie nodig? Ook dit wordt snel voor jou snel verzorgd.

Niel Chauthie
Beloningsadviseur

John Hopstaken

Voor ondernemers hebben wij een volledig pakket aan diensten, waarmee wij jou volledig kunnen ontzorgen op het gebied van salarisadministratie en HRM-vraagstukken. Wij regelen de salarisstroken, aangiften loonbelasting en pensioenen. Alles wordt netjes voor jou geregeld met toegang tot ons digitaal portaal. Ook kunnen wij jou adviseren op het gebied van subsidies, fiscaal vriendelijk verlonen van jouw medewerkers en het opstellen van arbeids - en overige overeenkomsten.

John Hopstaken
Fiscalist

Michiel van den Nieuwelaar

Ik word ingezet bij complexe fiscale vraagstukken. Daarnaast kan ik jou als ondernemer inzetten op het gebied van inkomsten - en uitgavenplanning, pensioenplanning, vermogensbegeleiding en nalatenschapsplannen en alles wat hierbij komt kijken. Ook als bijvoorbeeld jouw eenmanszaak omgezet moet worden naar een besloten vennootschap kan ik jou hierbij helpen. Immers de juridische jas van een onderneming moet goed (blijven) passen. Niet alleen de fiscale aspecten krijgen daarbij de aandacht, maar ook de juridische, zoals (beperking van) aansprakelijkheid.

Michiel van den Nieuwelaar