Wat kunnen wij voor je doen?

Financiële dienstverlening

Administratiekantoor Joris Breda

Financiële dienstverlening: Administratie

Volledige uitbesteding van de administratie

Ondernemers zijn verplicht om een administratie bij te houden. De administratie is de basis voor de aangifte omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting en daarom stelt de Belastingdienst wettelijke eisen aan een deugdelijke administratie van jouw bedrijf. 

De volledige boekhouding kan je uitbesteden aan Administratiekantoor Joris Breda. Jij besteed al jouw tijd en energie in jouw onderneming en laat de rest aan ons over. Met een sterk geautomatiseerd en digitale omgeving zorgen wij ervoor dat alles keurig en netjes wordt verantwoord in de administratie. 

Wij werken met een online administratiepakket (Twinfield, e-Boekhouden) en een digitale documentverwerker (Basecone). 

Heel simpel, je ontvangt van ons een e-mailadres en daar stuur jij al jouw documenten naar toe. Daarnaast krijg je van ons toegang tot een app op jouw mobiele telefoon. Met deze app maak je een foto en druk je op verzenden en vervolgens komen alle documenten bij ons aan. Handig voor al jouw losse bonnetjes.  

Wij regelen de rest, meer hoef je niet te doen.

Financiële dienstverlening: Fiscale diensten

Inkomstenbelasting

In Nederland betaalt iedereen belasting over zijn inkomen. Werk je in dienstverband dan wordt de belasting ingehouden op het loon. Ondernemers betalen inkomstenbelasting over hun behaalde jaarinkomen. Het Nederlandse belastingstelsel heeft veel aftrekposten. Door deze aftrekposten hoef je minder belasting te betalen. 

De aangifte inkomstenbelasting moet elk jaar worden ingediend. Wij kunnen deze jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting voor jou verzorgen. 

Wil je uitstel voor het indienen en/of betalen van de aangifte inkomstenbelasting? Geen probleem, ook daar kunnen wij je mee helpen. 

Omzetbelasting

Een aangifte omzetbelasting kan wel eens heel ingewikkeld zijn. Zeker als er sprake is van veel facturen of als er sprake is van activiteiten van of naar het buitenland. Administratiekantoor Joris Breda staat voor jou klaar en zorgt ervoor dat alles netjes wordt bijgehouden en dat de aangifte omzetbelasting juist en volledig bij de Belastingdienst wordt ingediend. 

Vennootschapsbelasting

Rechtsvormen zoals een besloten vennootschap betalen belasting over de winst. Dit wordt ook wel de vennootschapsbelasting genoemd. Jaarlijks dient een aangifte vennootschapsbelasting ingediend te worden bij de Belastingdienst. Administratiekantoor Joris Breda kan de aangifte vennootschapsbelasting voor jouw bedrijf opstellen en digitaal indienen. 

Administratiekantoor Joris Breda
Administratiekantoor Joris Breda

Overige Financiële diensten

Tussentijdse rapportages

Tussentijdse rapportages zijn erg belangrijk voor jouw onderneming. Met een tussentijdse rapportage verkrijg jij inzicht in de onderneming. Administratiekantoor Joris Breda verzorgt indien gewenst de rapportage om maand of kwartaalbasis. Hierdoor ben jij in staat om actief met de bedrijfsvoering bezig te houden en gericht bij te sturen indien dit nodig is. Heb je behoefte om de cijfers periodiek met ons te bespreken? Uiteraard is dat geen probleem. 

Loonadministratie

Werknemers zijn een van de belangrijkste kapitaalmiddelen van jouw bedrijf. Jouw medewerkers zorgen ervoor dat alle taken worden uitgevoerd en vormen het hart van jouw onderneming.  In ruil daarvoor wordt van jou een volledige en juiste berekening van hun salaris verwacht. Voor een vast laag maandbedrag wordt de salarisadministratie voor jou en jouw werknemers verzorgd.  

Specifieke wensen?

Heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Gratis Oriënterend Gesprek

Wil je ook tijd en energie overhouden?

Administratiekantoor Joris Breda verzorgt de gehele boekhouding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en ontvang een persoonlijk advies en ondersteuning.