Online boekhouder

Administratiekantoor Joris Breda

Online boekhouder voor zzp, kleine én grote bedrijven

Ben je zzp’er of heb je een onderneming met personeel? Dan heb je automatisch te maken met administratie, boekhouding en de Belastíngdienst. En laten we eerlijk zijn, dat is lang niet altijd even handig. Sterker nog, het wordt vaak als lastig en tijdrovend gezien, terwijl je er écht niet omheen kunt. Als online boekhouder staan we altijd voor je klaar. Zoek jij een online boekhouder voor zzp of een kleine onderneming, dan kun je vandaag nog contact met ons opnemen zodat we de digitale omgeving voor jouw administratie direct inrichten.

Bij ons kies je zelf wat je wilt dat wij als online boekhouder voor je doen. Een deel van de administratie, alleen de jaaropgaven en rapportages, of juist de complete administratie waarbij je direct in kunt stappen met ons aantrekkelijk geprijsde starterspakket. Met een boekhouder online weet je zeker dat jij je handen weer vrij hebt om écht te gaan ondernemen.

Waarom kies je eigenlijk een online boekhouder?

Tegenwoordig doen we bijna alles online. Dat scheelt reistijd, het is makkelijker én het zorgt ervoor dat we altijd de beste partner kunnen kiezen. Bij Joris Breda werken we voor klanten vanuit heel Nederland, die bewust gezocht hebben naar een complete boekhouder online voor zzp en alle andere bedrijfsvormen. De scherpe prijzen, het gemak en de uitgebreide mogelijkheden zijn voordelen die vaak genoemd worden, maar ook de reactietijd is waarmee wij het verschil maken. Heb jij direct antwoord nodig of wil je dat een ervaren online boekhouder binnen korte tijd vertelt wat de beste optie is? Dan kies je gewoon voor ons.

Is dat handig, zo’n online boekhouder?

Onze klanten vertellen ons wekelijks hoeveel makkelijker het is om de administratie te doen met een online boekhouder. En we vertellen je graag wat volgens hen de voordelen zijn. Wat te denken van Basecone, een automatische documentverwerker die er direct voor zorgt dat toegezonden documenten (zoals facturen) opgenomen worden in de administratie? Of het kunnen van de bonnetjes, zodat deze direct ingevoerd kunnen worden in jouw boekhouding?

Op die manier heb je overigens niet alleen het gemak van een online boekhouder, je hebt ook een prettig gevoel omdat jouw boekhouding altijd actueel en op orde is. Dus geen lange avonden of verloren weekenddagen omdat je achterstallig onderhoud in de boeken hebt; digitaal en automatisch is de toekomst. Ook in jouw bedrijf wanneer je kiest voor je eigen boekhouder online.

We zorgen er tegelijkertijd voor dat alles veilig is. De software en digitale omgeving zijn goed beschermd, zodat je zeker weet dat alle cijfers en informatie in goede handen is bij jouw boekhouder online.

Administratiekantoor Joris Breda
Administratiekantoor Joris Breda

De online boekhouder voor alle diensten, ook voor zzp!

Wil jij de volledige administratie uitbesteden aan de online boekhouder, inclusief de fiscale verplichtingen, waaronder de omzetbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelastingen en meer? Wil je dat jouw administratie keurig op orde is en bijgewerkt wordt wanneer dit nodig is, ook wanneer het gaat om redelijk weinig papierwerk, maar dit gewoon goed geregeld moet zijn? Dan kies je Joris Breda. De online boekhouder voor zzp, kleine en middelgrote bedrijven. Aantrekkelijke tarieven, veel gemak en vooral uitstekende dienstverlening zodat jouw bedrijfsadministratie altijd in goede handen is.

Gratis Oriënterend Gesprek

Schakel jij vandaag nog de online boekhouder in?

Ben jij op zoek naar een boekhouder online die de volledige administratie of bepaalde delen van jou over kan nemen? Kijk dan eens rond op onze website of neem gewoon vandaag alvast contact met ons op, zodat we je een aanbod op maat kunnen doen. Met ons als online boekhouder hoef je je nooit meer zorgen te maken over de cijfers.